Una UE Sant Cugat a l'alça desafia el líder del grup 2 de Primera Catalana, el Boet Mataró


  • Comparteix:

La UESC visita la pista del líder, el Boet Mataró

La UESC visita la pista del líder, el Boet Mataró

El femení de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) té aquest diumenge a tres quarts de sis de la tarda el repte més complicat de la temporada en el partit corresponent a l'última jornada de la primera volta. Les santcugatenques s'enfronten a domicili al líder del grup 2 de Primera Catalana, el Boet Mataró, en el tercer partit de Marta Rosanas com a entrenadora.

La Unió Esportiva Sant Cugat tanca un primer tram de temporada convuls en què ha viscut un canvi d'entrenador i ha protagonitzat un comportament irregular pel que fa a resultats, un rendiment que l'ha dut a habitar a la zona de promoció de permanència. Amb l'arribada de Marta Rosanas a la banqueta vermell-i-negra, l'equip ha guanyat en intensitat i agressivitat defensiva, una millora que va culminar en el triomf el cap de setmana passat davant el Sant Andreu Natzaret.

Amb aquest resultat, l'equip arriba a l'última jornada de la primera volta amb cinc victòries i nou derrotes, a un partit de les places de salvació directa, que a hores d'ara marca el Minguella, i aquest cap de setmana les perspectives són, a priori, complicades per retallar aquesta distància. L'equip visita un Boet Mataró que només ha perdut un dels 14 partits que ha disputat, precisament el primer de la temporada i davant el segon classificat a hores d'ara, el Sant Nicolau.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.