La UE Sant Cugat femenina torna al pav 1 per provar de tallar la ratxa de tres derrotes seguides


  • Comparteix:

Saioa Lucas, en una imatge d'arxiu

Saioa Lucas, en una imatge d'arxiu

El femení de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) intentarà talla la ratxa de tres ensopegades seguides amb el factor local com a aliat davant el Joventut Les Corts, vuitè classificat del grup 2 de Primera Catalana. Les santcugatenques marquen l'inici de la promoció de descens amb set victòries en 20 partits, a una del Sant Andreu de Natzaret, que és l'últim conjunt que se salva de manera matemàtica. Les barcelonines, de la seva banda, ostenten dos triomfs més.

En la derrota del cap de setmana passat davant l'Escola del Carme de Sabadell, Marta Rosanas va detectar una baixada de rendiment després d'unes primeres setmanes amb l'equip en què les jugadores havien respost al canvi de tècnic amb un gran desplegament de joc. Així, va apel·lar a recuperar l'esperit competitiu, un fet pel qual les seves jugadores necessiten l'afició i sentir-se còmodes, sobretot, al pav 1 de la Rambla del Celler.

Per tot plegat, aquest cap de setmana s'enfrontarà a un Joventut Les Corts que és només tres posicions per sobre però que el cap de setmana passat va ser capaç de superar a casa el GEiEG B, quart classificat amb un partit menys. Les barcelonines són un equip de rendiment similar a casa i a domicili: lluny de Les Corts han guanyat quatre partits dels 10 que han disputat, mentre que com a locals se n'han endut cinc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.