Cinc directius de la UESC critiquen la falta de transparència comunicativa de l'entitat


  • Comparteix:

El primer per l'esquerra és Joan Carles Sada / Font: UESC

El primer per l'esquerra és Joan Carles Sada / Font: UESC

Cinc dels nou membres de la junta directiva de la UESC critiquen 'la falta de transparència comunicativa' de l'entitat. El membre de la junta Joan Carles Sada lamenta que encara no s'hagi fet pública la data de les eleccions, que diu, seran el 29 de maig. Segons Sada, la junta directiva va aprovar aquesta data fa dues setmanes. La UESC ha respost a aquestes declaracions esgrimint detalls organitzatius per no definir la data de les eleccions. Així ho ha explicat el cap de comunicació del club, Sergi Alemany, a Cugat.cat. Segons Alemany, la convocatòria d'eleccions a la presidència està pendent d'enviar-se.

Núria Pérez, Jordi Puiggené, Elies Villalonga, Pilar Bladé i Joan Carles Sada són els directius que es mostren sorpresos perquè la UESC encara no hagi comunicat la data de les eleccions. Sada creu que s'ha de ser transparent i coherent amb els socis.

Joan Carles Sada

Hem esperat, hem tingut pacicència, però volem transparència i fluïdesa comunicativa. No volem cap ombra de dubte en la nostra gestió.


Segons Sada, hi ha més d'una candidatura que es presentarà a les eleccions. La UESC, a través del cap de comunicació del club, Sergi Alemany, explica els motius pels quals encara no s'ha fet pública la data de les eleccions.

Sergi Alemany

S'ha de redactar un comunicat que encara no s'ha enviat perquè falten tancar petit detalls.


Alemany no ha volgut concretar quina serà la data de les eleccions, pendent del comunicat oficial que farà l'entitat.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.