El Qbasket necessita el triomf davant l'Sferic per mantenir-se fora de la promoció de descens


  • Comparteix:

Els santcugatencs necessiten amb urgència el triomf

Els santcugatencs necessiten amb urgència el triomf

El Qbasket Sant Cugat visita la pista de l'Sferic Terrassa aquest diumenge a les sis de la tarda en la jornada 26 del grup 3 de Primera Catalana, amb l'objectiu de recuperar el camí del triomf després de set desfetes seguides. La mala ratxa de resultats ha acostat els de Raúl Pulido a la zona perillosa de la taula, amb el mateix balanç de nou victòries i setze derrotes que els equips que ocupen la zona de promoció de descens. El partit davant els terrassencs, que són vuitens, serà clau per agafar aire de cara a la permanència.

El Qbasket no tasta el sabor de la victòria des del 12 de febrer, quan va superar a domicili el Bàsquet Neus, el conjunt que es troba just per sota dels santcugatencs i marca l'inici de les places que obliguen a disputar la promoció de descens. Els de Pulido van tenir a tocar el triomf la setmana passada en un bon partit a casa davant el CN Terrassa que es va escapar de manera cruel a l'últim quart.

De la seva banda, l'Sferic manté una dinàmica força irregular de resultats, alternant victòries i derrotes setmana rere setmana, tot i que ocupa una còmode vuitena plaça amb quatre victòries més que els santcugatencs. En el matx de la primera volta, el Qbasket es va imposar amb solvència com a local per 68-53.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.