La UE Sant Cugat penca de valent per superar el GEiEG B i surt de la promoció de descens


  • Comparteix:

Saioa Lucas, una de les jugadores destacades del partit

Saioa Lucas, una de les jugadores destacades del partit

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) femenina sorprèn el tercer classificat del grup 2 de Primera Catalana, el GEiEG B, i obté un triomf (65-56) que el situa en places de salvació directa. Les vermell-i-negres han mostrat actitud i caràcter per combatre el joc intens de les gironines, que han acabat claudicant davant una UESC madura i serena a pista. Les de Rosanas sumen la desena victòria de la temporada.

El partit enfrontava dos estats d'ànim molt diferents: per a la UESC, cada partit d'aquest tram definitiu de curs és una final, i per al GEiEG B, que no pot ascendir perquè el primer equip és a la categoria superior, el desenllaç dolç d'una temporada en què l'equip acabarà a la zona alta. Així, qui ha sortit amb més intensitat a pista han estat les locals, coneixedores, també, del joc dur que caracteritza les gironines.

Els primers compassos han estat protagonitzats per l'anotació, amb efectivitat de cara a cistella, i el partit registrava un ritme alt i sense gaire treva, en el qual han acabat manant de manera ajustada les visitants (18-21) al final del primer quart. Les variants defensives i l'encert en moments clau ha donat ales a les locals, que han arribat a un marge proper als 10 punts i l'han sabut gestionar fins al principi de l'últim període.

Dues situacions, l'última del tercer quart i la primera del darrer, ha apropat a tres punts el GEiEG B (52-49), però les santcugatenques han reaccionat de la mà de la intensitat de la seva entrenadora i ha tornat a agafar un petit coixí, que només perillava pel tir exterior del GEiEG B i la càrrega del rebot ofensiu. Els últims compassos, però, la UESC ha jugat amb més serenor i s'ha acabat enduent una victòria cabdal. Rosanas avisa que els partits vitals són contra els rivals directes.

Marta Rosanas

Tenim clar que els duels amb rivals directes són els que hem de treure. Tot el que puguem rascar d'altres equips serà una victòria important perquè no hi comptes.


Ara falten cinc partits per al final de la fase regular i d'aquí a dues setmanes la UESC torna a jugar a casa. Ho farà davant un rival directe, el Minguella.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.