El cadet del FC Barcelona guanya el Campionat de Catalunya de bàsquet a Sant Cugat

El FC Barcelona Lassa guanya el Campionat de Catalunya cadet (88-78) davant el Club Joventut de Badalona en una Final Four disputada a Sant Cugat aquest cap de setmana emmarcada dins de la Ciutat del Bàsquet Català 2017. Els blaugranes han dominat els tres primers quarts i en el darrer han hagut de suar per aguantar les embranzides d'una Penya que s'ha apropat en el marcador, però no ha pogut remuntar el matx. El Barça suma el cinquè títol consecutiu en aquesta competició.

Els blaugranes han sortit molt bé al partit i han dominat totes les facetes, tant en atac com en defensa, i en els dos primers quarts han tingut un avantatge de fins a 27 punts. Al final del segon quart els de Marc Calderón dominaven 49 a 28.

En el tercer quart ha millorat una mica la Penya, tot i que el Barça ha continuat dominant el partit. Els badalonins han ofert la millor versió al quart període amb l'encert de Roger Martí, màxim anotador del partit amb 21 punts, i Arnau Jaume, que a base de triples han reduït la distància fins a 10 punts. El Barça, amb molt d'ofici, ha gestionaT l'avantatge fins el final.

Aquest és el cinquè títol consecutiu de campió del conjunt blaugrana. En el partit pel tercer i quart lloc, el CB Hospitalet s'ha imposat al UB Sant Adrià (77-69).