El Qbasket Sant Cugat ha de vèncer la UE Horta per seguir somiant amb la salvació directa


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Qbasket Sant Cugat rep aquest diumenge a un quart de vuit del vespre la UE Horta en un matx que pot resultar absolutament decisiu en la lluita per evitar la promoció de permanència. Els santcugatencs afronten la penúltima jornada del grup 3 de Primera Catalana en onzena posició, a una victòria de distància del conjunt que marca la salvació, un Sedis que la setmana passada va complicar les coses als de Raúl Pulido. Hi ha fins a sis conjunts implicats en la pugna per assolir la salvació, així que el Qbasket haurà d'esperar la resta de marcadors per poder concretar les seves opcions de cara a l'última jornada.

Els santcugatencs reben una UE Horta que és quarta amb un balanç de 17 triomfs i 11 derrotes, tot i que ve de perdre els últims dos partits precisament davant conjunts que s'estan jugant la permanència, el CB Vilatorrada i La Salle Manresa. El Qbasket també ha de jugar la carta de la necessitat i fer-se fort al pav 1 si vol superar els hortencs i somiar amb assolir la salvació directa en l'última jornada.

Una fita molt complicada per als de Raúl Pulido, ja que la classificació està més que ajustada en aquesta zona baixa, amb sis equips que s'ho juguen tot i tenen possibilitats d'acabar la fase regular tant en zona de permanència com de descens directe. En qualsevol cas, l'objectiu del Qbasket ha de ser guanyar el seu partit com a local i evitar pensar en la resta de resultats abans d'hora.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.