La UESC espera aconseguir la salvació directa a Primera Catalana en una última jornada vibrant


  • Comparteix:

Saioa Lucas i les seves companyes volen signar la permanència matemàtica al pav 1

Saioa Lucas i les seves companyes volen signar la permanència matemàtica al pav 1

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) femenina pot assolir aquest dissabte la permanència directa a Primera Catalana. Les santcugatenques evitaran la promoció si superen el seu compromís, dissabte a les set, a casa davant el Boet Mataró, líder que ja ha ascendit, i en cas de derrota també se salvaran sempre que perdi el Club Bàsquet IPSI. L'IPSI visita el GEiEG B, conjunt de la part alta de la classifiació.

La UESC ha dut a terme una temporada de menys a més i ha arribat a l'última jornada de la fase regular depenent d'ella mateixa per obtenir la salvació sense haver de disputar una sèrie de permanència. Les de Marta Rosanas ocupen l'última de les posicions a la classificació que garanteixen la salvació directa, la desena, empatades a victòries amb el primer conjunt que promocionaria a hores d'ara, l'IPSI.

Ara bé, les vermell-i-negres tenen el bàsquet-average a favor amb les barcelonines i amb els dos següents conjunts a la taula, el CN Sabadell i el Minguella, que tenen un triomf menys que la UESC i l'IPSI. Per tot plegat, un triomf davant el Boet Mataró els serviria per salvar-se sense haver de fixar-se amb altres resultats. Les mataronines, que fa ja jornades que es van assegurar el lideratge, jugaran la setmana que ve la Final a Quatre, de manera que podrien optar per reservar jugadores per a aquesta fase.

En qualsevol cas, si la UESC cau encara hi haurà opcions de salvar-se matemàticament: l'IPSI hauria de perdre a domicili davant el GEiEG B, que és quart a una victòria del tercer, el Femení Sant Adrià B. En cas de no donar-se aquesta circumstància, les de Rosanas hauran de disputar un play-off de permanència al millor a tres partits.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.