El masculí de la UE Sant Cugat vol deixar enrere la irregularitat a la pista del Cotonifici Badalona


  • Comparteix:

La recuperació de Deivi ha de ser important per al domini del joc sota cistella

La recuperació de Deivi ha de ser important per al domini del joc sota cistella

El masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) visita la pista del Círcol Cotonifici Badalona aquest diumenge a tres quarts de sis de la tarda amb l'objectiu de sumar la primera victòria a domicili i deixar enrere el joc irregular d'aquest tram inicial de temporada. Els vermell-i-negres no acaben de trobar-se còmodes sobre la pista i, després de cinc jornades al grup 2 de Copa Catalunya, ocupen la vuitena plaça de la taula amb tres derrotes i dos triomfs, un menys que els badalonins.

Les dues victòries aconseguides al pav2 de la Rambla del Celler, davant l'Alpicat la setmana passada i contra el Sant Quirze fa vora un mes, han de servir d'inspiració per a l'equip de Cesc Senpau. Treball, intensitat defensiva, concentració constant i contundència en el joc interior seran les claus perquè la UESC sumi la victòria a una pista històrica com la del Cotonifici.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.