Una UE Sant Cugat a l'alça exhibeix un gran potencial defensiu davant els grans del grup i es desfà del Santa Coloma


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) supera (61-65) el CB Santa Coloma a la vuitena jornada del grup 2 de Copa Catalunya. Els vermell-i-negres segueixen a l'alça després d'un inici irregular i es desfan d'un dels equips de la part alta de la taula. Els homes de Cesc Senpau agafen aire després de dues victòries seguides i s'acosten a la part alta de la classificació amb un balanç de quatre triomfs i quatre desfetes.

Triomf de mèrit dels santcugatencs en una de les pistes més complicades de la categoria i que suposa el segon consecutiu després de la victòria de la passada setmana contra el SESE a casa. Els santcugatencs han anat de menys a més i han estat molt forts en defensa, dificultant cadascún dels atacs dels locals.

Un triomf que reafirma el grup i que dóna moral als jugadors. El conjunt de Cesc Senpau, com s'ha vist davant el Santa Coloma, ha millorat la intensitat en defensa i això s'ha notat en els dos darrers partits, on la defensa ha estat superlativa i ha fet un pas endavant. Senpau destaca la importància del treball defensiu en la victòria.

Cesc Senpau

Estem contents d'haver aconseguit la victòria perquè és un resultat de prestigi. Hem destacat en el joc defensiu i no tant a nivell defensiu. Ha estat la clau de la victòria.


La setmana que ve els santcugatencs reben el CB Ciutat Vella.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.