Robert Cosialls estrena la segona volta com el jugador més valorat del grup 2 de Copa Catalunya


  • Comparteix:

Robert Cosialls, jugador de la UESC / Font: UESC

Robert Cosialls, jugador de la UESC / Font: UESC

El jugador de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) Robert Cosialls torna a la competició aquest cap de setmana com el millor jugador del grup 2 de Copa Catalunya a nivell estadístic. Després de les 13 primeres jornades de competició, Cosialls ha tingut una mitjana de més de 25 punts de valoració per partit tot i no ser un dels cinc jugadors amb més minuts de la lliga. Més enllà de l'anotació, l'interior dels vermell-i-negres és el segon jugador que més rebots captura i el tercer que més pilotes recupera.

Cosialls és una de les peces clau de la millora UESC de la història, i els números així ho reflecteixen. Sorgit del planter, fa tres temporades alternava el segon equip amb el primer i ja el curs passat va incorporar-se de manera definitiva a les files del sènior A. El seu creixement va ser immediat i es va convertir en un dels millors interiors de Copa Catalunya, paper que ha rubricat durant la primera volta d'aquest curs, rendiment que l'ha servit per participar a l'All Star de la categoria.

L'aler-pivot vol seguir ajudant el seu equip a participar de la segona promoció d'ascens consectuiva a Lliga EBA, i de moment el camí s'està acomplint: la UESC és tercera amb nou victòries i quatre derrotes. De fet, l'ambició de Cosialls ja es va mostrar en les declaracions després de la seva renovació, on va assegurar que l'objectiu ha de ser pujar al tercer esglaó del bàsquet estatal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.