La UESC aconsegueix el triomf amb més patiment de l'esperat davant el penúltim, el Prat

El femení de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) ha superat (54-47) el Club Bàsquet Prat, penúltim classificat del grup 2 de Primera Catalana en un partit amb més patiment del previst després d'alguns moments de desconnexió de les santcugatenques. Les de Marta Rosanas sumen la tercera victòria seguida per consolidar-se a la quarta posició i apropar-se un passet més a la permanència matemàtica.

El partit ha començat amb el ritme lent que volien imposar les visitants, i les defenses s'han imposat als atacs en una primera meitat molt igualada. Després d'arribar al descans amb 26-24 al marcador, la UESC ha iniciat millor la segona part i en pocs minuts ha obert un avantatge màxim de nou punts (37-28).

En aquell moment, però, les santcugatenques s'han desconnectat del matx i el Prat ha aconseguit eixugar la diferència amb un parcial de 0-8 en el tram final del període (37-36). A l'inici de l'últim quart, les del Baix Llobregat han completat la remuntada i s'han situat momentàniament quatre punts per sobre (40-44), però la UESC ha sabut reaccionar a temps. La intensitat defensiva i l'encert anotador han tornat a aparèixer en el moment precís i les vermell-i-negres han acabat imposant-se amb claredat i sense patir en les últimes accions.

L'entrenadora, Marta Rosanas, admet que en alguns moments l'equip ha estat 'desinflat' després del sòlid triomf de la setmana passada, i es mostra optimista amb l'objectiu d'assolir aviat la permanència matemàtica.

Marta Rosanas

La tenim a tocar, però encara necessitem guanyar tres o quatre partits més. Està tot molt ajustat i és important sumar partit a partit. Ara ho tenim de cara perquè ens venen rivals de baix.

La setmana que ve, les santcugatenques visitaran la pista del Granollers.