La UESC perd a la pista d'un Santfeliuenc que es jugava la salvació

La UESCha perdut a la pista del Sant Feliu / Font: UESC

L'equip masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) perd (73-70) a la pista del CB Santfeliuenc a l'avantpenúltima jornada del grup 2 de Copa Catalunya de bàsquet. Els santcugatencs, tercers, han perdut l'oportunitat d'atrapar el segon classificat, el Molins, que ha caigut derrotat a la pista del Vedruna. Els vermell-i-negres, classificats per a l'eliminatòria prèvia a la Final a Quatre d'ascens, encara aspiren a acabar segons.

Tot i la manca de rotació de la UESC per les baixes de pes de Sergio Clemente, Jordi Riera, Pau Truñó i Biel Llansó, Cesc Senpau no ha quedat gens satisfet amb la manera com els seus jugadors han encetat el partit. La manca de tensió a pista s'ha traduït en el arcador amb un 14 a 3 al minut 8, que s'ha anat maquillant a mesura que avançaven els minuts. Amb una millora de les prestacions dels vermell-i-negres, el matx ha arribat al descans amb un punt de marge per als visitants.

La trajectòria ascendent s'ha rubricat al tercer quart, amb una sortida de vestidors potent dels santcugatencs que els ha situat al voltant dels 10 punts de marge. Ara bé, els errors propis de la UESC han premès els santfeliuencs tornar a entrar al partit, i a manca de dos minuts per al final s'han arribat a situar sis a dalt. Ara bé, un triple de Ferran López i una altra cistella han situat el matx amb només un punt de diferència a favor dels locals.

En els moments decisius, Jordi Costa ha disposat de dos tirs lliures per situar per davant la UESC però els ha fallat, mentre que Ferran López no ha pogut encertar un últim llançament de tres per empatar el partit. El tècnic de l'equip, Cesc Senpau, reconeix el nivell del rival però ressalta la poca intensitat dels seus homes.

Cesc Senpau

S'ajunten diferents factots: que el rival va fer un partit molt complet i que hi va haver manca d'arribar al partit amb la motivació i contentració necessaris per competir.

La UESC ha desaprofitat una jornada propícia: el segon, el Bàsquet Molins, segueix sense aixecar el cap i ha tornat a caure, així com el quart, el CB Santa Coloma. Resten dues jornades per al final del curs regular i la nota positiva és que la UESC encara opta a ser segona.