La UESC perd a Sitges i ja pensa en l'eliminatòria d'ascens a Lliga EBA contra el Salou


  • Comparteix:

Imatge del partit

Imatge del partit

L'equip masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) perd (85-67) a la pista del CB Sitges a la darrera jornada del grup 2 de la Copa Catalunya de bàsquet. Els santcugatencs, ja classificats per a l'eliminatòria prèvia de la final a quatre d'ascens a Lliga EBA, han aguantat el fort ritme dels del Garraf, que amb el triomf assoleixen la permanència a la categoria.

Partit de tràmit per a la UESC a la pista del Sitges, on Jordi Riera, Sergio Clemente i Patrick Reyes no han jugat per arribar en òptimes condicions al primer partit de l'eliminatòria d'ascens la setmana que ve davant el Salou. Amb aquestes baixes, el conjunt santcugatencs ha minvat el seu potencial.

Els locals han sortit molt endollats i han dominat el matx des de l'inici fins al final. A més, Robert Cosialls, Pau Truñó i Jordi Costa tampoc han participat en el darrer quart per diferents molèsties. L'entrenador, Cesc Senpau, ressalta que aquest matx ha estat un tràmit abans de jugar davant el Salou.

Cesc Senpau

Hem intentat dosificar els jugadors. Els jugadors no tenien ganes de jugar.


La UESC afronta dissabte de la setmana que ve davant el Salou el partit d'anada de l'eliminatòria prèvia a la final a quatre d'acens a Lliga EBA.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.