La UESC femenina derrota el Joviat i encapçala la classificació a Primera Catalana

La UESC femenina s'ha imposat davant del Joviat i segueix líder

L'equip femení de la UESC supera (73-70) el Joviat a la tercera jornada del grup 1 de Primera Catalana de bàsquet. Les santcugatenques lideren el grup després de sumar tres victòries en les tres jornades disputades. Les de Marta Rosanas han anat per sota en el marcador durant tot el partit, però en el darrer minut han igualat i han acabat sumant el tercer triomf.

Continua la ratxa triomfal de la UESC femenina que ha certificat un nou triomf de prestigi davant un dels rivals que opten a pujar de categoria. El Joviat sempre ha dominat el marcador durant els tres primers quarts. Les vermell-i-negres han competit cada punt, però han vist com les visitants han dominat el marcador. El darrer minut ha estat pletòric per a les locals que han empatat el marcador. A partir d'aquest instant, la UESC ha anotat quatre punts i el Joviat no n'ha sumat cap. Les vermell-i-negres jugaran la jornada que ve a la pista del Reus.

L'entrenadora de la UESC. Marta Rosanas, destaca que el triomf és una injecció anímica i demostra el bon treball col·lectiu de les jugadores.