La UESC perd la seva condició d'invicte com a local davant el Círcol Badalona

La UESC ha perdut el seu primer partit de la temporada a casa (71-76) a la vuitena jornada del grup 2 de Copa Catalunya davant un Círcol Badalona que ha penalitzat la tova defensa local. Els visitants han sumat un triomf de prestigi després de dominar desde l'inici el marcador, el joc i els temps. La setmana que ve, els santcugatencs buscaran la seva primera victòria com a visitants davant el Molins de Rei, penúltim a la taula.

Des de l'inici del matx, el Círcol Badalona ha demostrat estar més endollat que la UESC, i bona prova d'això ha estat el parcial de 3 a 10 favorable als visitants abans dels 3 minuts de joc. Tot i aquest mal inici, la UESC ha arribat al final del primer quart només 4 punts per sota.

Al segon, les coses han canviat. La UESC ha agafat una mica més de protagonisme als primers minuts però insuficient per posar-se per davant d'un Círcol molt ben plantat a la pista i que ha castigat la passivitat defensiva dels santcugatencs.

Després del descans, la UESC ha sortit més concentrada, ha estat més encertada en el tir i ha ajustat molt el marcador però tot i això ha encarat l'últim quart 3 punts per sota.
A l'últim quart, els visitants han seguit dominant el joc i els temps, fet vital per controlar les embranzides dels locals que ho han intentat fins als últims minuts però sense resultat.

La setmana que ve, la UESC visitarà al Bàsquet Molins, penúltim classificat, i buscaran la seva primera victòria com a visitants aquesta temporada.

L'entrenador de la UESC, Dani José, ha destacat que el Círcol Badalona ha tingut més ganes de guanyar que la UESC i que defensivament han estat molt tous.

Dani José

Les sensacions no són massa bones, portem un parell de setmanes que estem defensant molt malament. L'equip ha de saber que els partits no només es guanyen en atac sinó també en defensa i amb ganes. Jo penso que avui el Círcol tenia més ganes de guanyar que nosaltres. Nosaltres estem molt tous, hem començat el partit que cada atac seu era bàsquet i no es pot estar a Copa Catalunya defensant com defensem nosaltres.