La UESC masculina supera la Salle Reus després d'una pròrroga en un final d'infart

Segona victòria de Marc Solanes en tres partits en un duel on els vermell-i-negres no han mostrat la seva millor imatge

El masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) s'endú el duel davant la Salle Reus (67-62) en un final de partit d'infart. Tot i trobar-se lluny de la seva millor versió, els de Marc Solanes sumen un nou triomf crucial a casa per continuar la lluita per sortir de la zona de descens al grup 2 de Copa Catalunya.

Tant local com visitants han començat el partit amb un percentatge de llançament molt pobre, que ha quedat reflectit amb un marcador d'11 a 5 al primer quart. Els dos conjunts han saltat freds a la pista, cometent errades i jugant a un ritme baix.

La intensitat de partit ha anat guanyant nivells a mesura que han avançat els minuts. El segon quart s'ha caracteritzat per un intercanvi de cistelles entre els dos equips, en el qual la UESC ha aconseguit mantenir l'avantatge de sis punts. La dinàmica s'ha mantingut al tercer quart, amb els vermell-i-negres aconseguint una màxima diferència d'11 punts.

Quan tot semblava indicar que el partit acabaria sent còmode pels santcugatencs, el partit ha fet un gir de 180 graus. La Salle Reus ha començat a millorar l'efectivitat, mentre que la UESC ha entrat en una espiral negativa de joc i de presa de decisions. Els rivals ho han aprofitat i han empatat el partit, arribant-se a posar per davant en els segons finals. Els vermell-i-negres, però, han empatat el partit i han disposat d'una possessió final que, finalment, no han transformat.

A la pròrroga cap dels dos equips ha aconseguit obrir una escletxa definitiva fins que el capità, Patrick Reyes, ha fet esclatar d'emoció un pav 1 de la Rambla del Celler a vessar al clavar un triple a menys d'un minut per al final. A la següent possessió la defensa santcugatenca ha aconseguit aturar els rivals, i Ferran López ha sentenciat el partit al transformar un tir lliure i augmentar la diferència fins a quatre punts a falta de cinc segons per al final.

L'entrenador de la UESC, Marc Solanes, ha posat en valor la victòria de l'equip, però ha reconegut que ha estat 'el pitjor partit' des que està a la banqueta i que no marxen 'contents' a casa.

A la propera jornada, els santcugatencs visiten la pista del Castellar, rival directe amb dues victòries més.