La UESC aconsegueix la permanència a Copa Catalunya en una remuntada èpica davant el Grup Barna

La Unió Esportiva Sant Cugat guanya a la pista del Grup Barna (74-75) en el segon partit de l'eliminatòria de permanència a Copa Catalunya i jugarà una temporada més en aquesta categoria. Els de Marc Solanes han entrat molt malament en el partit i han anat a remolc durant gairebé tot el matx, però finalment. amb un espectacular Ferran López Barceló amb 30 punts, han estat capaços de capgirar el marcador i endur-se així l'eliminatòria en els darrers instants. El tècnic, Marc Solanes, ha confirmat que deixa el càrrec.

El partit que s'ha disputat a la Nau del Clot ha estat dels que fan afició. Un públic local bolcat amb el seu equip ha portat als barcelonins a sortir amb una marxa més en els primers minuts, dominant així el marcador en el primer quart i mantenint l'avantatge durant gairebé tot el partit. Un inspirat Ferrán López Barceló ha mantingut viva a la UESC, amb un recital de punts des de totes les posicions del camp. Al descans s'ha arribat amb un 36-32 a favor del Grup Barna i una UESC que anava de menys a més, tot i que els locals sempre anaven per sobre en el marcador.

En el tercer quart ha continuat la mateixa dinàmica i de nou els locals han sortit millor, fent més gran l'avantatge i posant molt coll amunt el matx per als de Marc Solanes. Però no acabaven de tancar el partit, deixant viva així a una UESC que en el darrer quart s'ha tornat a endollar amb dos triples consecutius de Ferran López Barceló. Així s'ha arribat al darrer minut amb empat a 73, i un tir lliure a favor dels locals que han transformat. En la darrera possessió, ha robat la pilota la UESC i ha anotat de dos per posar-se un punt per sobre, que seria el que donaria el triomf a uns jugadors santcugatencs que ho han celebrat a la pista molt efusivament, conscients de la dificultat del triomf.

Marc Solanes

Al final hem tingut l'encert de guanyar i salvar-nos. No us podeu imaginar el difícil que ha estat arribar fins aquí. Serà impossible continuar amb l'equip l'any que ve, marxo als Estats Units per feina.