BÀSQUET: La UESC cau derrotada per 62 a 71 davant l'Sfèric Terrassa


  • Comparteix:

La Unió Esportiva Sant Cugat de bàsquet acumula la quarta derrota consecutiva en perdre davant l'Sfèric Terrassa per 62 a 71. Els de David Lizano fan un bon inici, però el bon joc dels terrassencs no van deixar opcions als santcugatencs que s'enfonsen encara més a la taula classificatòria.

Una jornada més la UESC no ha pogut amb un dels equips capdavanters del campionat. El partit disputat entre els santcugatencs i l'Sfèric Terrassa ha acabat amb el resultat de 62 a 71. Els de David Lizano van començar fluixos i es demostra en el fet que les primeres cistelles les va fer exclusivament l'Sfèric, emportant-se així el primer quart. Però la UESC va anar millorant el seu joc fins aconseguir avantatge en el marcador i arribar a la mitja part un punt per sobre dels terrassencs. Tot i l'esforç local, no va poder ser, l'Sfèric Terrassa va demostrar perquè és un dels millors equips de la categoria i amb un joc molt viu va encarrilar el partit. Els vermell-i-negres van intentar donar la cara en els últims minuts amb tres triples seguits del capità Dani Salvat, però la diferència era massa gran i no va ser possible. Al final, 62 a 71, resultat que fa que la UESC s'enfonsi més en el pou de la classificació. Aquesta és ja la desena derrota de la temporada. David Lizano explica el perquè de la desfeta.

David Lizano

Ells han jugat com un equip i nosaltres no hem sabut reaccionar davant aquesta situació


Lizano, comenta com aprofitaran aquesta parada nadalenca per afrontar el que resta de campionat.

David Lizano

Ens toca treballar molt i millorar moltes coses. Hem d'aconseguir un canvi tècnic.


Després d'aquesta derrota arriben uns dies de descans que serviran a l'equip per recuperar forces per als pròxims partits. El següent compromís serà el 9 de gener contra el Club de Bàsquet Artés, que es troba a la part baixa de la classificació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.