La UESC amb ganes de lluitar per l'ascens


  • Comparteix:

El sènior femení de la UESC de bàsquet reprèn la lliga després de l'aturada de Setmana Santa rebent el Caldes 'B'. Les santcugatenques venen de guanyar el Sant Quirze 'B' i són desenes amb un partit menys. Diumenge intentaran treure's l'espina de la derrota de la primera volta amb el Caldes.

El sènior femení de la UESC de bàsquet ha de remprendre la lliga com la va finalitzar, guanyant amb solvència. Les d'Enric Cornelles van endur-se el partit en una de les pistes més complicades de la lliga, la del Sant Quirze 'B'. Les santcugatenques van guanyar 52 a 65. Amb aquest resultat les vermell-i-negres són desenes a la taula amb un partit menys i a 2 victòries del tercer classificat, el Granollers.

El rival d'aquesta setmana, el Caldes 'B', pot ser l'oportunitat per l'equip santcugatenc d'escalar posicions. Tot i que les visitants estan tres posicions per sobre de la UESC, el tècnic Enric Cornelles creu que la victòria de l'últim partit els ha donat optimisme de cara al matx amb el Caldes.

Enric Cornelles

Crec que podem guanyar. El partit l'afrontem amb molta calma


Quan falten 6 jornades perquè acabi la lliga, Cornelles fa una valoració del joc del seu equip i reconeix que la irregularitat els ha fet molt mal, tot i que assegura que aquesta és una característica de la majoria dels conjunts de la categoria.

Enric Cornelles

Hem sigut molt irregulars i això ens ha fet mal, però la irregularitat és una característica de la majoria d'equips de la lliga


El partit es jugarà diumenge a dos quarts d'una del matí.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.