Penúltima final per al sènior masculí de la UESC


  • Comparteix:

La UESC de bàsquet s'enfronta al cuer de la categoria, el CIC. Les opcions d'ascens del conjunt de David Lizano passen per guanyar aquest partit i el següent, i esperar una punxada del Terrassa.

Quan resten tan sols dues jornades per a la conclusió del campionat de lliga regular, quatre equips lluiten per la segona plaça que podria donar l'ascens a Copa Catalunya. Un d'ells és la UESC, que ocupa la quarta posició i és a tan sols una victòria del Terrassa, segon classificat. És per això que els dos partits que queden per jugar s'han de guanyar sí o sí. El primer, a casa contra el cuer, el CIC, que manté opcions de permanència. El jugador de la UESC, Eloi Pérez, adverteix de la dificultat d'un rival com aquest.

Eloi Pérez

És un bon equip, ens van guanyar a l'anada a casa seva. A més, ells també s'ho juguen tot


Si se supera aquest obstacle, l'equip s'ho jugarà tot a la darrera jornada contra el Tàrrega, que és el tercer classificat. Entrem, doncs, al tram decisiu de la competició i el conjunt de David Lizano es troba immers en la lluita per l'ascens. Escoltem Eloi Pérez.

Eloi Pérez

La lliga es decidirà en l'última jornada, i si seguim jugant així, tenim possibilitats de pujar


El partit es disputarà dissabte a les set de la tarda al PAV-1 de la Rambla del Celler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.