La UESC gaudeix d'una bona salut


  • Comparteix:

L'Assemblea General de la Unió Esportiva Sant Cugat demostra el bon estat de salut en què es troba el club. L'entitat va donar a conèixer els pressupostos i balanços de l'exercici actual, a més de presentar part dels actes de celebració dels 20 anys.

La Unió Esportiva Sant Cugat ha celebrat, aquesta darrera setmana, l'Assemblea General Ordinària del club que presideix Valentí Feixas. Els diferents punts de què constava l'ordre del dia, entre els quals hi havia la memòria d'activitats de la temporada passada o el pressupost de cara a la campanya actual, van ser gairebé tots aprovats per unanimitat. Escoltem a Valentí Feixas, en la valoració d'aquesta assemblea.


valentí feixas

valoració de l'assamblea de la UESC


Un altre dels temes interessants de la jornada és el calendari d'actes de commemoració dels 20 anys de fundació de la UESC. El club santcugatenc prepara tot un seguit d'activitats per als seus socis i seguidors, de les quals Feixas en destaca aquestes.

Valentí Feixas

Actes més destacats dels 20 anys de la UESC


Pel que fa a aquesta primera exposició a la Casa de Cultura, cal destacar que tractarà sobre una d'aquestes dues temàtiques: "Més de 60 anys de bàsquet a Sant Cugat" o "Els 20 anys de la UESC". Aviat en sabrem la resposta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.