Derrota que trenca amb la bona trajectòria

Aquesta derrota fa que trenquin amb la bona trajectòria

La UESC de bàsquet perd 96 a 87 a la pista del Sant Josep. Els vermell-i-negres trenquen amb la bona trajectòria i encaixen una nova derrota contra el quart classificat de la Copa Catalunya.

Un mal inici de partit ha permès al Sant Josep distanciar-se al marcador. Un primer quart molt fluix a nivell defensiu ha donat aire a l'equip rival amb un parcial de 30 a 21. Al segon quart, els homes de David Lizano han reaccionat i han sortit a l'atac amb un bon joc i s'ha acostat al marcador. S'ha arribat al descans 45 a 49.

A la represa, el partit ha continuat amb la mateixa dinàmica. El conjunt badaloní ha estat superior i per això l'últim quart era clau per al conjunt santcugatenc. La remuntada encara era possible, però finalment no ha pogut ser. La UESC ha començat molt bé, però ha comès petites errades que han donat la victòria al Sant Josep. El partit ha finalitzat 96 a 87.

Escoltem la valoració del president de la UESC, Xavier Salvat.

Xavier Salvat

Hem perdut de nou, però hem jugat molt bé. El rival era difícil i hem fet un bon paper.

Aquest resultat no reflecteix el bon joc de l'equip, que segueix amb una dinàmica ascendent. La setmana vinent el conjunt vermell-i-negre rep el Sant Andreu de Natzaret, líder de la Copa Catalunya.