Només val la victòria


  • Comparteix:

Una UESC necessitada de punts rep aquest dissabte la visita del Castellar. Els santcugatencs han de començar a guanyar si no volen perdre la categoria.

Cada jornada que passa la UESC té menys opcions de permanència a la Copa Catalunya. Si la jornada passada la victòria es preveia difícil contra el líder, el Sant Andreu de Natzaret, aquest dissabte els vermell-i-negres tenen un rival més de la seva mida. El Castellar és cinquè per la cua, i ocupa posició de play-off de descens amb 7 victòries i 14 derrotes, per les 3 victòries i disset derrotes dels santcugatencs.

A l'anada, el Castellar va endur-se la victòria per dotze punts de diferència, 68 a 56. L'entrenador dels santcugatencs, David Lizano, remarca l'importància d'aconseguir la victòria aquest cap de setmana.

David Lizano

És una bona oportunitat per enganxar-nos amb la resta d'equips i hem d'anar a per la victòria.


Dissabte a les set de la tarda (19:00h) la UESC necessita la victòria davant el Castellar al PAV-1 de la Rambla del Celler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.