El líder s'imposa


  • Comparteix:

Derrotats contra un rival molt complicat

Derrotats contra un rival molt complicat

La UESC de bàsquet perd 60 a 83 contra el Grupo Ossorio ABB, líder de Copa Catalunya. Una primera part fluixa dels santcugatencs fa que els rivals imposin el seu joc en tot moment i no dóna opcions a la remuntada.

Ja des del principi, el conjunt badaloní ha demostrat el seu bon joc i la seva experiència a la pista. La bona defensa i el bon atac dels rivals han deixat fora del partit el conjunt santcugatenc, que ha tingut poques oportunitats. S'ha arribat al descans 19 a 47.

A la represa, els vermell-i-negres han reaccionat i han sortit amb l'objectiu clar de salvar al partit, però no ha estat possible. Han retallat distàncies al marcador i han sabut aprofitar el contraatac. Tot i això, l'equip rival ha estat superior. El partit ha finalitzat 60 a 83.

Escoltem el tècnic santcugatenc, David Lizano.

David Lizano

No hem sabut jugar com ells. Hem estat massa tous i això ho han aprofitat els rivals.


Els resultats dels últims partits no acompanyen els santcugatencs. Per això, la UESC ha de lluitar i ha d'anar a per totes en aquest tram final de la lliga per capgirar la situació. La setmana vinent visiten la pista del Blanes, sisè classificat.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.