Partits suspesos per les goteres


  • Comparteix:

Les goteres del PAV-1de la Rambla del Celler han provocat la suspensió de tres dels partits de la UESC de bàsquet que s'havien de disputar aquesta jornada. Per tal d'evitar possibles lesions dels jugadors s'ha cregut convenient ajornar els enfrontaments.

Degut a la pluja i al mal estat del sostre de la instal·lació del PAV-1 s'ha acumulat una gran quantitat d'aigua a la pista, cosa que no ha permès que es juguessin els partits de varis conjunts de la UESC. Concretament, s'han ajornat el partit de dissabte de la UESC femenina contra el Joventut i els partits de diumenge de la UESC 2 contra la Salle Gràcia A i el conjunt júnior de la UESC contra el FC Barcelona.

La pluja continuada de la nit de dissabte ha fet que el bassal inicial que hi havia a la part central de la pista augmentés i que se'n formessin de nous. Per això els partits de diumenge tampoc s'han pogut disputar per prevenir lesions.

Escoltem l'àrbitre del partit de la UESC femenina contra el Joventut, Enric Ribes.

Enric Ribes

Hi havia un alt risc de lesió i la pista estava plena de bassals.


Aquest fet ja s'ha repetit en altres ocasions al llarg d'aquesta temporada i posa de manifest el mal estat de la instal·lació. Xavi Salvat, president de la UESC.

Xavier Salvat

És un problema recurrent que tenim des de fa temps. Pensàvem que estava arreglat, però és evident que no.


La Federació Catalana de Bàsquet serà l'encarregada de fixar les noves dates dels partits en funció de la disponibilitat dels equips. Tot fa pensar que es disputaran després de Setmana Santa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.