Victòria clau

La UESC de bàsquet ha guanyat l'Alella 83 a 60. Els vermell-i-negres han fet una molt bona segona part que els ha permès remuntar el partit. Aquesta victòria dóna moral als de David Lizano per continuar lluitant per la permanència. Els santcugatencs han guanyat la primera de les cinc finals on es juguen la categoria.

El partit es plantejava molt difícil, ja que ambdós equips es troben en una situació límit a la classificació. Per això els dos conjunts estaven obligats a guanyar. A la primera part, l'Alella ha sortit a per totes i ha deixat fora del partit els santcugatencs. S'ha arribat al descans 32 a 34.

A la represa, el conjunt santcugatenc ha sortit amb moltes ganes i amb un únic objectiu: la victòria. Els vermell-i-negres han jugat amb una gran defensa i han estat molt encertats en atac. A partir del tercer quart han marcat clarament el ritme i el joc del matx. Els de David Lizano han tingut un gran encert des de la línia de tres i això ha permès que es distanciessin al marcador. Al final, 83 a 60 i una gran dosi de moral per als santcugatencs.

Escoltem la valoració del tècnic santcugatenc, David Lizano.

David Lizano

Hem fet una segona part espectacular, és una victòria molt important i seguim vius.

Després del descans de Setmana Santa, la UESC visita, el cap de setmana del 19 d'abril, la pista de l'Adepaf Figueres, un rival directe a la classificació. El triomf serà clau per seguir pensant en la permanència a Copa Catalunya.