Per primer cop, fora del descens


  • Comparteix:

La UESC surt del descens

La UESC surt del descens

La UESC derrota per 72 a 60 el Ripollet i surt de la zona de descens per primer cop a la temporada. Els santcugatencs sumen la tercera victòria consecutiva amb un partit molt complet de tot l'equip.

Continua la ratxa de la UESC que suma tres victòries consecutives i se situa avantpenúltim. Aquesta posició faria que els de David Lizano juguessin la promoció de permanència. Després d'estar tota la temporada sent cuers, l'equip vermell-i-negre aixeca el cap. El triomf d'ahir al vespre és vital. Els santcugatencs guanyen per 72 a 60 el Ripollet. El primer temps ha acabat amb victòria parcial de la UESC per 27 a 24. A la represa, els locals han tornat a marxar en el marcador amb diferències màximes de 15 punts que han mantingut fins al darrer quart que els ha servit per endur-se el partit. Dani Salvat, jugador santcugatenc.

Dani Salvat

El equip està demostrant que vol mantenir la categoria i el triomf daavnt el Ripollet és un bon exemple.


Després d'aquest partit, la UESC se situa avantpenúltima empatat a triomfs amb Alella i Figueres, però aquests dos conjunts amb un partit menys. L'equip santcugatenc jugarà la propera jornada a la pista del Santa Coloma, d'aquí a quinze dies.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.