Nova derrota per Itziar Llobet

Llobet ha anotat deu punts

La santcugatenca Itziar Llobet ha patit una nova derrota amb el combinat espanyol femení a l'Europeu sub 16 de Nàpols. La selecció espanyola ha caigut davant Turquia per 64 a 67 en el segon partit de la segona fase i es jugarà contra l'amfitriona, Itàlia, el passi a quarts de final. Llobet amb 10 punts no ha pogut evitar la derrota de l'equip.

El partit entre les seleccions espanyola i turca corresponent a l'Europeu sub 16 de Nàpols ha començat amb un marcador molt igualat en què cap dels dos equips podia distanciar-se del rival. En el segon quart, les turques han imposat un ritme molt alt en la circulació de la pilota i han aconseguit marxar al descans amb un avantatge de 10 punts. El pas pels vestidors ha donat resultats ja que a mitjans del tercer quart el combinat espanyol ha aconseguit posar-se per davant del marcador. Tot i no haver pogut mantenir la iniciativa en el marcador les turques només han marxat un punt per davant a final del tercer quart.

A l'últim i definitiu quart, les otomanes han començat molt fort un altre cop i s'han distanciat a vuit punts. Quan la remuntada semblava impossible les espanyoles han aconseguit acostar-se i dos tirs lliures de la santcugatenca Itziar Llobet han deixat les espanyoles a dos punts quan faltava poc per acabar el partit. Finalment, la turca Cakir ha anotat l'últim llançament del partit i ha deixat el definitiu 64 a 67 al marcador.