Nova oportunitat per continuar creixent


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la UESC

Imatge d'arxiu de la UESC

La UESC afronta la quarta jornada de la Primera Catalana amb una visita a la pista del CN Sabadell, dissabte a dos quarts de cinc de la tarda. Tots dos conjunts estan situats a mitja taula i lluitaran per fer un pas endavant cap a les posicions capdavanteres.

En l'última jornada, els vermell-i-negres van caure contra el Reus per només un punt de diferència (66-67), tot i anar guanyant durant gairebé tot el partit. Una derrota provocada per la joventut i la falta d'experiència dels santcugatencs i que ha de servir de lliçó de cara al futur.

El rival d'aquesta jornada, el CN Sabadell, és una barreja de jugadors joves i experimentats. Un conjunt que porta una trajectòria paral·lela a la dels santcugatencs en aquest inici de lliga, situats un lloc per sobre a la classificació.

L'entrenador de la UESC, Marc Guillem, creu que, al marge de les característiques dels rivals, els santcugatencs han de fixar-se en ells mateixos.

Marc Guillem

Tenen una barreja entre joves i veterans, però ens hem de fixar en nosaltres mateixos.



El CN Sabadell i la UESC mesuraran les seves forces dissabte, a partir de dos quarts de cinc de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.