Segueixen creixent


  • Comparteix:

El conjunt femení de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) acumula la tercera victòria consecutiva amb un important triomf sobre el CB Calaf (62-51). Les santcugatenques han mostrat dues cares molt diferents, millorant el seu rendiment a la segona part des d'una sòlida defensa i amb una millor circulació de pilota en atac.

Les vermell-i-negres han iniciat el partit amb un ritme molt baix, inferior al de les seves rivals que ràpidament han aconseguit una diferència estable fins al final del primer quart. Les de Nahmanovic no han sabut superar la defensa zonal de les visitants, amb un percentatge molt baix des de fora l'ampolla. El segon període l'han protagonitzat les errades i les imprecisions d'ambdós conjunts, tot i que a les acaballes un bon parcial de les locals ha fet que marxessin només cinc avall després d'haver anat fins a dotze punts per darrere al marcador. A la represa les vermell-i-negres han seguit amb la bona línia del final de la primera part i s'han col·locat per sobre al marcador amb una defensa pressionant a tota la pista. Des d'aquesta defensa s'ha aconseguit mantenir les curtes diferències, amb un major control del rebot defensiu i carregant millor el rebot ofensiu. A mitjans del darrer quart les de Nahmanovic han millorat la circulació de pilota en atac estàtic i han trencat per fi el partit per posar la diferència final al marcador. El tècnic de la UESC, Leandro Nahmanovic, ha destacat la importància de la victòria en el que era un partit enganyós.

Leandro Nahmanovic

Era un partit trampa amb variants defensives i zones, ho hem estat treballant durant la setmana i a partir de la defensa hem aconseguit tirar el partit endavant.




Amb aquesta victòria, la tercera consecutiva, la UESC amplia el balanç positiu amb tres victòries i una derrota. La setmana vinent les santcugatenques disputen un difícil partit a la pista del CE Sant Nicolau, que arribava líder a aquesta jornada. El partit es disputarà diumenge a les set de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.