Tomben el mur calafí


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El conjunt femení de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) s'imposa al Calaf per cinc punts (48-53) i es refà de la derrota de la setmana passada contra l'Escola del Carme. Les santcugatenques aconsegueixen superar la defensa de les barcelonines, però continuen tenint poques opcions d'assolir l'ascens.

Segon triomf de la temporada en què la UESC anota menys de 60 punts. En part, com a conseqüència de la intensa defensa zonal del Calaf. Després d'un primer quart igualat (11-11), les vermell-i-negres han agafat un avantatge de cinc punts que no han abandonat fins a l'acabament. El tècnic de l'equip, Leandro Nahmanovic, assegura que és un triomf important.

Leandro Nahmanovic

La pista era complicada perquè hi ha molt ambient. És un equip que es tanca en zona tot el partit i és una victòria molt important.



La jornada vinent no poden fallar si volen apurar les opcions d'ascens. Reben el Sant Nicolau, segon classificat del grup 2 de Segona Catalana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.