Remuntada vermell-i-negra per seguir mirant amunt

Victòria important de la UESC femenina

La Unió Esportiva Sant Cugat femenina (UESC) guanya (63-56) el Sant Fruitós i manté la tercera posició a Segona Catalana. Les noies de Leandro Nahmanovic han començat molt desencertades en el tir i han anat a remolc durant tot el partit. En el tercer quart les santcugatenques s'han apropat al marcador i en el quart i definitiu han certificat la remuntada fins a aconseguir un avantatge de set punts.

Les vermell-i-negres han sortit molt fredes al partit i a més han estat molt desencertades durant un primer quart que han acabat perdent de 10 punts. En el segon període, tot i escurçar distàncies les santcugatenques s'han carregat de faltes, fet que s'ha sumat a les baixes que ja han tingut des de l'inici en el joc interior. Tot i les dificultats la UESC ha arribat al descans amb un desavantatge de cinc punts. A la represa, les locals han tornat a sortir fredes deixant que el Sant Fruitós s'escapés de nou en el marcador, aconseguint nou punts de marge. A partir d'aquest moment ha començat la remuntada santcugatenca que tot i no ser completa les ha permès encarar l'últim i definitiu quart només un punt per sota. El quart període ha estat el de més encert de les locals, que han acabat guanyant de set punts. (65-56).

El tècnic de la UESC, Leandro Nahmanovic, celebra la victòria.

Leandro Nahmanovic

Estem molt satisfets ja que anem pel bon camí, ara tenim una setmana per descansar i després ja veurem.

La propera setmana la UESC descansa i tindrà dues setmanes per preparar l'enfrontament a casa davant el Mollerussa. A l'anada, les lleidatanes van superar a les santcugatenques de dos punts.