El CB Mira-sol estrena web


  • Comparteix:

La nova portada web

La nova portada web

El Club Bàsquet Mira-sol ha redissenyat la seva pàgina web (http://www.cbmirasol.com) per tal d'apropar el club als seus seguidors i aficionats i millorar-ne la difusió d'informacions. La nova plana inclou diversos apartats com la galeria fotogràfica, la botiga o la informació referent als diferents equips del club.

El club mira-solenc ha apostat per millorar la imatge de la seva plana web i ha redissenyat la seva pàgina. Ara és més atractiva visualment i permet els seus seguidors i equips disposar de totes les informacions rellevants de manera digital. Aquest fet provoca que s'elimini el paper en tots els processos interns del club ja que es poden realitzar diverses gestions per internet.

Ho explica el segon entrenador de l'equip, Enric Aranda.

Enric Aranda

Ara és una web totalment oberta amb més informació. Permet més interactuació i conèixer la realitat del nostre club.



El club també ha posat en marxar el seu canal Youtube. Una nova eina de comunicació per posar a disposició de tothom continguts visuals del Mira-sol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.