Volen noquejar el Riera de Cornellà sense arribar al tercer 'round'


  • Comparteix:

Imatge del primer partit entre UESC i Riera de Cornellà

Imatge del primer partit entre UESC i Riera de Cornellà

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) pot certificar la permanència a la Primera Catalana si venç aquest diumenge a dos quarts de sis de la tarda el Riera de Cornellà en el segon partit de l'eliminatòria per la permanència. Els santcugatencs van superar els del Baix Llobregat per 19 punts de diferència en un matx on van ser molt superiors en totes les facetes del joc sobre el Riera de Cornellà.

Els santcugatencs volen sentenciar l'eliminatòria a domicili per no haver de jugar-se la permanència en un tercer partit que es disputaria al pav-1 de la rambla del Celler. En el primer matx disputat a la pista santcugatenca, els vermell-i-negres van ser molt superiors als de Cornellà i els van superar per un clar 80 a 61. Els homes de Pep Claret van estar molt ficats en el partit des del primer moment mostrant una major intensitat que el Riera de Cornellà.

En aquest segon partit, l'entrenador de la UESC, Pep Claret, espera un rival més fort i amb més empenta pel fet de jugar com a local. Claret creu que si mostren el nivell del primer partit la victòria de la UESC a Cornellà és molt possible.

Pep Claret

Espero un equip molt lluitador, però si mantenim el ritme del primer partit segurament aconseguirem la victòria.




Aquest diumenge a dos quarts de sis de la tarda, la UESC pot aconseguir la permanència a la Primera Catalana si aconsegueix un triomf al Pavelló Municipal Riera. Si per contra guanyen els de Cornellà, la permanència es decidirà en un tercer partit a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.