Difícil inici de temporada per la nova UESC


  • Comparteix:

Imatge del darrer partit de la temporada passada

Imatge del darrer partit de la temporada passada

El conjunt masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) ja coneix els seus rivals a Copa Catalunya, màxima categoria catalana en la que competirà el club santcugatenc després de canviar la plaça amb el CB Valls. Els vermell-i-negres debutaran a casa el tercer dissabte de setembre a les set de la tarda contra el Muralla Òptica Blanes, que l'any passat ja militava a Copa Catalunya i va concloure novè en el grup dos de la categoria.

La nova UESC de David Lizano i David Martín tindran un inici complicat, tot i que durant tota la temporada els santcugatencs hauran de rendir al màxim nivell si volen aconseguir bons resultats. Després de la jornada inaugural, les jornades dos, tres i quatre són de gran dificultat pels vermell-i-negres. I és que a la segona visiten una de les pistes més complicades del bàsquet català, la del CB Santa Coloma, tercer classificat del grup dos de Copa Catalunya la temporada passada, i els dos següents partits són contra els dos equips que van descendir de Lliga EBA el curs anterior, l'Aqua i el Platges de Mataró. Malgrat això, a la jornada cinc hi ha un enfrontament amb el Masnou que, com els santcugatencs, provenen de Primera Catalana. En aquest grup primer de Copa Catalunya hi ha fins a dos equips més que van aconseguir l'ascens, el CB Salt i el CB Quart. En qualsevol cas, el tècnic de la UESC David Lizano assegura que la competició serà molt complicada.

David Lizano

La Copa Catalunya és una competició molt igualada, el partit més fàcil et costa molt guanyar-lo



En tot cas, la missió dels nous tècnics de la UESC segueix passant per cohesionar una plantilla amb moltes cares noves.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.