El júnior 1 de la UESC participarà al torneig FBH Peñas Huesca


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) participa en el torneig juvenil FBH Peñas Huesca que es disputarà dimarts i dimecres de la setmana que ve a Osca. La competició servirà als santcugatencs per agafar aire i deixar en segon pla la duresa dels partits jugats en la primera fase de la categoria preferent.

L'equip júnior 1 de la UESC viatja a Osca per participar en el torneig organitzat per la Fundació Aragonesa de Bàsquet i el Club de Baloncesto Peñas. Els vermell-i-negres s'enfrontaran al Lleida Basquetbol, al Eurocolegio Casi de Madrid i als amfitrions CB Peñas.

Per a l'entrenador del juvenil, Ricard Tomàs, el torneig ha de servir a l'equip per agafar forces després d'haver guanyat un dels vuit partits de la primera fase de la categoria preferent.

Ricard Tomàs

El torneig ens ha de servir per retrovar-nos després d'una fase molt dura i començar la segona amb energia.




Tomàs reconeix que l'alt nivell dels rivals en la competició anual els ha fet aprendre i superar-se però que durant el torneig podran enfrontar-se a equips del seu mateix nivell. L'objectiu de l'equip per a la vigent temporada és mantenir la categoria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.