L'equip femení del Club Bàsquet Mira-sol derrota el Viladecavalls amb un gran últim quart

L'equip femení del Club Bàsquet Mira-sol guanya (51-47) el Viladecavalls a la 22a jornada del grup 5 de Tercera Catalana. Les mirasolenques han remuntat el matx en el darrer quart i ocupen la dotzena posició a la taula classificatòria.

El Club Bàsquet Mira-sol ha guanyat un partit de manera ajustada davant un rival directe a la part baixa de la taula. Les mirasolenques, avantpenúltimes, rebien les penúltimes i ha estat un partit marcat per la igualtat que s'ha decidit en el darrer quart. El Viladecavalls ha dut el pes del matx en tot moment arribant amb avantatge al final de tots els parcials. Finalment les d'Arnau Brunet han fet un bo darrer quart i s'han acabat imposant (51-47)

Arnau Brunet

Ens allunyem dels equips de més a baix, mirem de col·locar-nos a la part mitja de la taula.

Les mirasolenques, dotzenes, visitaran la pista del Castellbisbal, novè classificat.