El FIATC Joventut fitxa Tony Gaffney, jugador de la mateixa posició que Llovet


  • Comparteix:

Gaffney, nou company de Nacho Llovet / Font:Daylicollegian.com

Gaffney, nou company de Nacho Llovet / Font:Daylicollegian.com

El FIATC Joventut ha contractat l'aler pivot nord-americà Tony Gaffney per un any. El fitxatge verd-i-negre suposarà augmentar la competència per als minuts del santcugatenc Nacho Llovet, que juga en la mateixa posició. Gaffney prové de la BBL d'Alemanya, la màxima categoria del bàsquet alemany, on ha anotat 13 punts i ha capturat més de sis rebots per partit.

La Penya comença a perfilar la seva plantilla després del rentat de cara que vol dur a terme el conjunt verd-i-negre. Salva Maldonado ja té a cinc jugadors amb fitxa, entre els quals es troba Nacho Llovet. Si bé el santcugatenc es beneficiava dels traspassos de Henk Norel i Eulis Báez al CAI Saragossa i al Gran Canaria respectivament, i del desenllaç del cas de Marko Todorovic, que ha acabat recalant al Barça Regal, tots tres jugadors de línia interior, ara veu com augmenta de nou la lluita pels minuts de joc amb la incorporació d'aquest aler pivot de 2,04 metres i 98 kg amb experiència en el bàsquet europeu.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.