La UESC guanya de 27 punts el CB Martorell


  • Comparteix:

Imatge del partit entre la UESC i el Martorell

Imatge del partit entre la UESC i el Martorell

El sènior masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) guanya (102-75) en el segon partit de pretemporada davant el CB Martorell. El rival, també de Copa Catalunya però menys rodat que els santcugatencs, no ha estat capaç de frenar el bon joc dels vermell-i-negres que han estat molt encertats i que han mostrat molta intensitat tot i ser el segon partit de la pretemporada.

Els homes de David Lizano han mostrat als assistents al pav 1 de la rambla del Celler un bon joc en diferents fases del partit contra un rival de la mateixa categoria. La diferència de 27 punts en el marcador és reflex de la major intensitat i rodatge dels santcugatencs que no han donat cap opció a un Martorell que ha acusat el fet de ser el primer partit de la seva pretemporada.

De totes maneres, el conjunt vermell-i-negre ha fet un gran partit i el seu entrenador, David Lizano, destaca la bona feina dels seus homes a la pista.

David Lizano

El rival és molt bo i hem estat a un nivell molt alt durant molts minuts i hem jugat molt bé.


El següent amistós per a la UESC serà aquest dimecres a dos quarts de nou del vespre a casa contra el Cerdanyola de 1a Catalana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.