La Unió Esportiva Sant Cugat supera el CB Blanes en un matx ajustat


  • Comparteix:

La UESC 2012-13 ja duu dues victòries

La UESC 2012-13 ja duu dues victòries

L'equip masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) s'endú la victòria (82-92) de la pista del CB Blanes en un matx marcat per un gran primer quart visitant. Els santcugatencs han sortit a per totes i han aconseguit una renda de 17 punts, tot i que els de La Selva han sabut remuntar per posar-se per davant quan faltaven sis minuts. La UESC s'ha retrobat i ha pogut reconduir la situació, amb diferències curtes que han acabat decantant la balança cap el bàndol visitant.

Dos de dos. Dues jornades, dues victòries. El conjunt masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat ha superat l'Arenys Bàsquet i CB Blanes i ja compta amb dos triomfs, aquest segon més ajustat que el primer. I això que la UESC ha fet un primer quart espectacular, amb una alta efectivitat anotadora i un ritme veloç que l'ha permès agafar una distància de 17 punts (12-29) en 10 minuts. El segon quart els de Lizano no han pogut mantenir la intensitat i al descans la diferència era de 10 punts. La represa ha estat per als visitants, que han canviat el signe del partit, han dominat el joc i han arribat a capgirar el marcador (73-72) quan mancaven sis minuts. Ha estat llavors quan la UESC ha sabut refer-se, ha tirat de conjunt i ha redreçat la situació per obtenir la victòria final. El tècnic santcugatenc, David Lizano, es mostra satisfet per les dues victòries i per l'actitud i la il·lusió de l'equip.

David Lizano

Evidentment començar bé està molt bé, i l'equip té moltes ganes de guanyar, molt concentrats, amb la banqueta molt tensa.


Aquesta victòria situa la UESC colíder amb equips com el CB Quart, justament el següent rival dels santcugatencs a la jornada 3. Serà un duel elèctric entre dues plantilles molt reforçades que volen ser abonats al tren capdavanter del grup 2 de Copa Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.