L'equip masculí de la UESC cau a la xarxa defensiva del Salt


  • Comparteix:

La UESC ha perdut el segon partit de la pretemporada

La UESC ha perdut el segon partit de la pretemporada

L'equip masculí de la UESC perd (72-48) a la pista del Salt a la jornada 8 del grup 2 de Copa Catalunya en un matx marcat per la superioritat de l'equip local. Els de David Lizano han marxat al descans amb 15 punts de desavantatge que no han pogut remuntar en el segon temps. Els santcugatencs perden el colideratge i sumen la segona desfeta de la temporada.

La UESC no ha pogut en cap moment amb la defensa del Salt que és el millor equip de la competició en aquest aspecte. Els santcugatencs han estat molt poc encertats en atac i han tingut molts problemes amb el rebot, fet clau per a la contundent derrota. Els vermell-i-negres han finalitzat els dos primers quarts amb 15 punts per sota del Salt. A la represa, l'avantatge s'ha fet més gran fins arribar a la diferència de 24 punts (72-48). El tècnic de la UESC, David Lizano, destaca el bon partit dels gironins defensivament i la superioritat durant tot el matx dels locals.

David Lizano

No hem estat encertats en el rebot i hem jugat contra la millor defensa del grup.


Després d'aquesta derrota, la UESC perd el colideratge i se situa segona a la classificació amb un balanç de sis victòries i dues derrotes. Els vermell-i-negres rebran dissabte El Masnou, setè classificat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.