La Unió Esportiva Sant Cugat manté el lideratge en un partit complicat


  • Comparteix:

El conjunt femení de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) supera (73-59) el Font Castellana en el duel entre líders invictes del grup 4 de Segona Catalana. Les santcugatenques han fet un molt bon primer quart, el segon ha estat per a les barcelonines i al segon temps les d'Enrique Rodríguez han estat més intenses en defensa. La UESC manté el lideratge i la condició d'invicte.

Enrique Rodríguez sabia que aquest partit podia culminar un inici de temporada de somni, i les seves jugadores han respost amb un molt bon rendiment. El primer quart semblava conduir les santcugatenques a una nova victòria fàcil contra un dels conjunts de la part alta de la competició. L'encert des de la línia de tres donava marges amplis per a la UESC, però a l'inici del segon període les barcelonines han canviat el ritme del matx, i s'han mostrat molt més efectives de cara a cistella. Un parcial de 0-10 i un joc que es movia només per les línies exteriors ha donat lloc a un desencert local que, en moments, ha desesperat la parròquia santcugatenca. Les solucions s'han intentat trobar posant pilotes dins, a les jugadores interiors, i el descans ha arribat amb una diferència molt curta.

Al segon temps, la UESC de l'inici de temporada ha aparegut. La defensa s'ha intensificat, ha mossegat i Anna Vulart liderava la vessant ofensiva. En aquell moment ha arribat el torn d'Elena Bueno, que ha mostrat tot el seu potencial, i que a la meitat de l'últim quart ha estat el principal argument en atac per solucionar una difícil situació. A l'altra banda, la base visitant, que ha anotat quatre triples, ha mantingut en el partit el Font Castellana, però als últims minuts la qualitat local s'ha imposat i s'ha acabat enduent el partit per una diferència còmode.

Enrique Rodríguez

Hem parlat al descans del tema defensiu, quan han entès que el partit era de 20 minuts per arribar al descans només un per sota hem donat el millor.


Aquesta victòria manté la UESC com a líder invicte del grup 4 de Segona Catalana, i està a només una victòria de l'excel·lent ratxa que va dur l'equip santcugatenc a Primera Catalana. La jornada que ve, líder contra cuer. Les d'Enrique Rodríguez visiten la pista del CB Mollet, que té només una victòria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.