La UESC fitxa un nou base, Lluís Curto, que competirà puntualment


  • Comparteix:

Lluís Curto (esquerra), en la seva etapa en el CB Mollet / Foto: Basquetmaniatic

Lluís Curto (esquerra), en la seva etapa en el CB Mollet / Foto: Basquetmaniatic

El conjunt masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) es reforça amb un nou jugador, Lluís Curto, base amb àmplia experiència a Lliga EBA. Curto, de 28 anys i 1,88 metres, ha jugat fins a vuit temporades a EBA entre el CB Hospitalet, CB Montcada, CB Navàs, CB Mollet i, la temporada passada, el CB Granollers, on va fer més de set punts i prop de tres rebots de mitjana. Malgrat la contrastada qualitat, Curto no podrà rendir a temps complet amb el primer conjunt santcugatencs per motius laborals.

La UESC segueix cercant la manera de substituir Èric Forné, i, després de Guiu Vilanova, reforça la posició de base amb un home de qualitat i experiència contrastada, que rendirà amb el primer equip vermell-i-negre quan la feina li ho permeti. Es tracta de Lluís Curto, barceloní de 28 anys i 1,88 metres que ha estat rendint de manera excel·lent a Lliga EBA, fent més de 10 punts de mitjana en quatre de les vuit temporades que ha militat en la tercera categoria del bàsquet estatal. Format al FC Barcelona, Curto va començar a demostrar el seu potencial al CB Hospitalet i va donar el salt de qualitat al CB Montcada, on hi va jugar tres temporades a un gran nivell. Més de 23 minuts i prop d'11 punts de mitjana en són una bona dada. D'allà va marxar al CB Navàs, on va protagonitzar la temporada més anotadora amb 12,2 punts per partit. Les temporades 2009/10 i 2010/11 les va disputar al CB Mollet, on va coincidir amb l'actual pivot de la UESC Jordi Pons, i el passat curs va ser a les files del CB Granollers, participant en 15 partits.

Ara bé, des del club santcugatenc s'ha assegurat que Curto arriba com a reforç puntual, per ajudar en determinades ocasions, és a dir, quan la seva feina li ho permeti. Tot i la limitada disponibilitat que tindrà, la seva experiència i qualitat ha estat ben acollida per una plantilla que es veu necessitada de direcció de joc. De fet, Curto ja duu algunes sessions d'entrenament amb els seus nous companys, i podrà debutar al partit que disputa aquest cap de setmana la UESC a la pista del CB Prat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.