El CB Mira-sol pretén potenciar l'estructura femenina amb nous equips


  • Comparteix:

La reunió va aplegar uns 40 socis del CB Mira-sol / Font: MAS

La reunió va aplegar uns 40 socis del CB Mira-sol / Font: MAS

El CB Mira-sol està molt satisfet amb la trajectòria de l'entitat durant l'últim curs. Així ho va exposar la junta directiva als 40 socis que van assistir a la reunió informativa en la qual també es va anunciar el propòsit de continuar col·laborant amb projectes solidaris. Per al curs vinent, l'entitat taronja pretén consolidar una estructura femenina creant més equips de noies.

El club mirasolenc supera amb nota el curs passat. El president del CB Mira-sol, Quique Aranda, es mostra satisfet amb la feina feta en els diferents àmbits que treballa el club, tant l'esportiu com el social.


Quique Aranda

Hem millorat en espais d'entrenament. La feina pura del bàsquet també està millorant i a nivell social la implicació és cada vegada més gran.


Si el passat més recent de l'entitat taronja és satisfactori, el futur és ambiciós. Aranda assegura que el club continuarà apostant per projectes solidaris com fins ara, i destaca com a objectiu arribar a consolidar l'estructura femenina del club.


Quique Aranda

Volem créixer en la interactivitat de la vida social i esportiva. Volem créixer a nivell femení i consolidar l'estructura femenina.


La reunió va acabar amb una celebració on no va faltar el cava i els torrons per donar la benvinguda al Nadal i celebrar el guardó aconseguit, recentment, a la Nit de l'Esport, que els acredita com a Millor Projecció Social de la temporada passada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.