El Club Bàsquet Mira-sol femení rep el Santa Perpètua, rival directe


  • Comparteix:

Un triomf del femení del Club Bàsquet Mira-sol les podria situar líders

Un triomf del femení del Club Bàsquet Mira-sol les podria situar líders

El conjunt femení del Club Bàsquet Mira-sol rep la visita del Santa Perpètua B en la 12a jornada del grup 7 de Tercera Divisió A. Les taronges, terceres a la classificació amb 15 punts i un partit menys, podrien fer-se amb el lideratge davant el quart classificat, també amb 15 punts. El partit entre les mirasolenques i el Sant Perpètua es disputa diumenge a les quatre de la tarda al pav 1 de la rambla del Celler.

Partit igualat el que s'espera veure entre el Club Bàsquet Mira-sol i el Santa Perpètua B. Tots dos conjunts arriben empatats a 15 punts, tot i que les mirasolenques tenen un partit menys. És per això, que un triomf de les locals, sumada a una derrota de l'Escola del Carme B, que juga a la pista del Badalonès, faria que les taronges es col·loquessin en primera posició en solitari o empatades amb Les Franqueses, si aquestes també guanyen. La bona notícia, és que els tot els rivals directes del CB Mira-sol, excepte Les Franqueses, que ocupa la segona posició, tenen, com a mínim, un partit més que les taronges. Les d'Arnau Brunet són terceres amb set victòries i una derrota, mentre que el Santa Perpètua B, és quart amb sis victòries i tres derrotes. Per tant un triomf de les locals, deixaria enrere un rival directe.

El partit entre el femení del Club Bàsquet Mira-sol i el Santa Perpètua B es juga diumenge a les quatre de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.