El CB Coll rep el CB Mira-sol en la darrera jornada abans de les vacances d'hivern


  • Comparteix:

El CB Mira-sol juga l'últim partit del 2012

El CB Mira-sol juga l'últim partit del 2012

El CB Mira-sol masculí vol tancar l'any esportiu definint la seva situació en el grup 7 de Tercera Catalana. A la tretzena jornada, última abans de les vacances de Nadal, els mirasolencs visiten un rival directe a la taula, el CB Coll, que té només un triomf més que els taronges. Els de Jordi Pigem, que segueixen adaptant-se a les nombroses baixes que han patit durant aquest primer tram de temporada, tanquen la jornada contra els barcelonins aquest diumenge a dos quarts de vuit.

No ha estat una primera part de temporada fàcil per al CB Mira-sol. L'equip taronja ha perdut fins a cinc jugadors amb els quals Jordi Pigem, a priori, comptava per tota la temporada, situant les expectatives de l'equip en cotes molt altes. El bloc s'ha hagut d'adaptar a les exigències del guió, i els homes importants són ara, en bona part, els mateixos de la temporada passada. En qualsevol cas, Pigem es mostra satisfet del col·lectiu, que ha fet uns resultats prou bons com per afrontar el segon tram de temporada amb l'ambició de mirar cap amunt i deixar la zona mitja de la taula. El tècnic mirasolenc recorda les dificultats que ha tingut el seu equip des de setembre, i assegura que el factor mental és clau.

Jordi Pigem

Es necessita un procés i un canvi de xip, tots plegats vam tenir unes expectatives que no vam complir. És mental.


Un bon pas per arribar tranquils a l'aturada i encarar la tornada a la feina l'any que ve amb una actitud creixent el poden fer aquest cap de setmana contra un rival directe, el CB Coll, sisè. El CB Mira-sol és novè, però compta amb només un triomf menys que els barcelonins.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.