El CB Mirasol posa a prova l'hegemonia del CN Terrassa B


  • Comparteix:

Imatge del partit entre els mirasolencs i La Salle Bonanova

Imatge del partit entre els mirasolencs i La Salle Bonanova

L'equip masculí del CB Mira-sol juga contra el líder del grup 4 de Tercera Catalana, el CN Terrassa B, en la 16a jornada de la competició. El conjunt taronja comença la segona volta de la lliga amb ànims de superar el líder de la categoria, invicte a la seva pista. El matx entre egarencs i mirasolencs es juga a Terrassa, diumenge a dos quarts d'una del migdia.

El CB Mira-sol masculí té un repte complicat en el primer partit de la segona volta del grup 4 de Tercera Catalana, guanyar a la pista del CN Terrassa B. Els egarencs només han perdut un partit contra el Badia i compten els partits a casa per victòries. El conjunt taronja, setè classificat, va perdre en l'última jornada a la pista del Castellar B per un únic punt (48-47) i es vol treure l'espina amb una important victòria contra el líder. Per la seva banda, els egarencs van solventar el duel de la setmana passada apallissant (80-33) el Sant Ignasi. El segon entrenador mirasolenc, Àlex Heras, explica que estar dins del partit durant els 40 minuts serà clau per tenir opcions de guanyar el partit.

Àlex Heras

Estem en bona línia, intentarem mantenir-nos al partit, jugar al màxim possible i intentar guanyar.


Tot i les diferències numèriques entre els dos conjunts, el repte del CB Mira-sol no és tant difícil d'assolir si es té en compte el partit de la primera volta. Els taronges van perdre per només sis punts contra el totpoderós CB Terrassa B.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.