El Sant Jordi, testimoni de la 19a victòria seguida de la UESC


  • Comparteix:

El conjunt femení de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) passa per sobre del CEB Sant Jordi (97-52), es manté invicta i suma ja 19 jornades guanyant. Les santcugatenques han mostrat un joc una mica més irregular del habitual, amb algunes fases del partit en què el dominador ha estat l'equip rubinenc. En qualsevol cas, les locals no han donat opció al Sant Jordi en cap moment i es manté líder ferm del grup 4 de Segona Catalana.

A una sola victòria dels 20 triomfs en les 20 primeres jornades. Aquest és el balanç que Enrique Rodríguez està duent amb la UESC en la seva primera temporada, una dinàmica cimentada en la intensitat defensiva i la qualitat ofensiva. I justament avui ha estat un dels dies menys indicats per enaltir la bona defensa de les vermell-i-negres, tenint en compte que la UESC ha tingut algunes estones de desconnexió. Una situació que ha notat el tècnic local, que en algunes fases del partit s'ha mostrat molt enfadat amb les seves jugadores.

La primera meitat ha començat amb certa fredor al pav 1 de la rambla del Celler. Només l'augment del nivell defensiu i l'encert en el tir exterior ha donat la primera avantatge àmplia a les de Sant Cugat, que ja no ha perdut el lideratge en el marcador. Natàlia Llasó, del junior, ha disputat uns minuts amb el primer equip i ha vist com la velocitat de Raquel, l'encert de Maite i el poder de Míriam Palacios i Elena Bueno augmentaven la distància fins els 27 punts al descans (50-23). El tercer quart ha mostrat la millor i la pitjor cara de les santcugatenques. Els primers minuts les de Rodríguez han afegit un punt de força i actitud que les ha dut a no deixar respirar el rival. Ara bé, el Sant Jordi ha reaccionat i ha acabat anotant 17 punts en el període. L'inici del darrer quart ha estat protagonitzat per la gran esbroncada de Rodríguez a les seves jugadores, que s'han resituat i han acabat posant la distància final de 45 punts. El tècnic de la UESC, Enrique Rodríguez, assegura que és igual la diferència per la qual estiguin guanyant, que cal seguir treballant per millorar.

Enrique Rodríguez

Es parlen coses que cal complir, quan no es compleixen el resultat és secundari. M'és igual guanyar de 40, hem de treballar per millorar.


Aquest resultat manté la UESC en el lideratge del grup 4 de Segona Catalana, i veu com cada vegada s'apropa més a les victòries necessàries per assegurar un ascens a Primera Catalana que és cada vegada més a prop.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.