El CB Mira-sol femení ha de guanyar i esperar la sorpresa per ser campió


  • Comparteix:

El CB Mira-sol espera la combinació per ser campió

El CB Mira-sol espera la combinació per ser campió

El Club Bàsquet Mira-sol serà campió de lliga en el grup 7 de Tercera Catalana si venç davant l'Escola del Carme B i el Les Franqueses perd amb el Can Parellada. Les taronges juguen aquest diumenge a les set de la tarda al pav 1 de la Rambla del Celler i ho faran sabent el resultat del Les Franqueses, que juga dissabte. El rival de les del Vallès Oriental és setè classificat i tant mirasolenques com franquesines han perdut només dos partits aquests temporada. Les noies d'Arnau Brunet són segones per tenir pitjor average que el seu rival per al títol.

El Club Bàsquet Mira-sol arriba com un coet al final de la temporada i l'objectiu que està a les seves mans és sumar l'11è triomf consecutiu. El premi a aquesta dinàmica és arribar a l'última jornada amb opcions de ser campiones del grup 7 de Tercera Catalana, tot i que les mirasolenques són conscients que l'empresa és complicada. A més d'intentar guanyar el tercer classificat, han d'esperar una derrota del Les Franqueses davant un rival assequible. L'oportunitat més clara va ser la setmana passada quan les del Vallès Oriental s'enfrontaven amb el rival d'aquesta setmana del CB Mira-sol, l'Escola del Carme B, i van guanyar per només quatre punts.

Si el Les Franqueses guanya dissabte el CB Mira-sol serà segon classificat passi el que passi en el seu partit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.